újdonság magyarországon!
friss lehelet egyszerű módon

részletek a termékről »
Már Romániába is szállítunk! »
A Halitózis
A kellemetlen leheletről
Honnan tudjam?
A rossz lehelet ellenőrzése
Az első lépés
Hogyan győzhetem le?
Termékek
TetroBreath termékcsalád
Kezelések
Egyéb kiegészítő kezelések
Orvos válaszol
Fogorvos, halitózis szakértő
GYIK
Gyakran ismételt kérdések
Webáruház
Online vásárlás
Kapcsolat
Ahol elérhet bennünket
Partnerprogram
Jelentkezzen viszonteladónak

Legyen az elsők között, aki betegeinek egy valóban működő megoldást nyújthat a kellemetlen lehelet leküzdésére.
Hálásak lesznek érte!


Az R-dent Kft. 2006 májusától forgalmazza az USA-ból származó, és már Európában is igen népszerű TetroBreath termékcsaládot, amelyet kimondottan a halitózis kezelésére fejlesztettek ki. Szakértői hálózatunk kiépítésére olyan fogorvosokat keresünk, akik vállalják a halitózisos betegek magas szintű ellátását. Jelenlegi elképzeléseink szerint minden városban (30000 lakos felett) egy és Budapesti kerületenként csak kettő, azaz összesen maximum 40 szakértőt neveznénk meg.

Miért érheti meg Önnek, hogy együttműködjön velünk?

A tudományos kutatások azt mutatják, hogy a lakosság 20-25 %-át érinti valamilyen szinten a probléma. Annak a ténynek, hogy nagyon kevesen fordulnak mégis a fogorvoshoz ezzel a problémával, több magyarázata lehet.
Az egyik ok az, hogy a népi hiedelem szerint a kellemetlen lehelet gyomorproblémákkal vagy más belgyógyászati betegségekkel hozható összefüggésben. Ez részben igaz is, de az utóbbi évtized kutatásai egyértelműen bizonyítják, hogy a kellemetlen lehelet az esetek 90%-ában szájeredetű.
A másik ok az, hogy ilyen kérdésekről még családi körben is ciki beszélni.
A harmadik ok az lehet, hogy sokan nem is tudják, hogy rossz a leheletük, vagy nincsenek információik arról, hogy ez a probléma jól kezelhető és a fogorvoshoz kell fordulni. Legtöbbször gyakori fogmosással, rágógumival, vagy mentolos cukorkával próbálnak némi enyhülést elérni.
Sok esetben a fogorvosok sem eléggé tájékozottak a kezelési lehetőségeket illetően, és a beteg elkallódik.

Saját tapasztalataink szerint a mi rendelőnkben is csak igen ritkán jelentkeznek a betegek kimondottan ezzel a panaszukkal. Amióta a betegek által kitöltendő anamnézis lapon szerepeltetjük a kellemetlen leheletre vonatkozó kérdést, a betegek 22%-a igennel válaszol.

Reményeink szerint az erőteljes reklámkampány ezt a szemléletet megváltoztatja, ami a halitózissal jelentkező betegek számának növekedését eredményezheti. Amerikában a megkérdezett fogorvosok heti 4-6 olyan betegről számolnak be, akik ezzel a gonddal keresik fel fogorvosukat.

Amit nyújtani tudunk:

- A www.frisslehelet.hu oldalon megjelentetjük a szakértőink között (név, cím, képek, link a saját oldalra stb.). Ezzel olyan betegeket irányítunk a rendelésükre, akik zömében jól szituáltak, igényesek magukkal szemben és hajlandók áldozni az egészségükre.
- Önök szakértőként jelennek meg, ami megkönnyítheti a későbbiekben oly fontos bizalom kialakulását.
- Ha rendelkeznek saját honlappal ez forgalomnövekedést jelent az oldalukon.
- A betegeknek plusz szolgáltatást tud nyújtani, amire a konkurencia esetleg nem képes.
- A halitozisos betegek kezelési protokollja szerint elsődleges szerepe van a szájhigiénia helyreállításának, az ínybetegségek kezelésének, a rossz pótlások cseréjének stb., vagyis a szájüreg teljes szanálásának, a megfelelő anyagi vonzattal együtt.
- A termékeket internetes és telefonos megrendelés után postán juttatjuk el a betegekhez. Amennyiben igény van arra, hogy közvetlenül adja át a betegének, 20% kedvezményt jelentő viszonteladói árat tudunk biztosítani.
- Szórólapokat, reklámanyagokat biztosítunk.
- Szakmai információkkal látjuk el.

Amit kérünk:

Az R-dent Kft., egy kereskedelmi cég, de mivel én, mint a cég vezetője magam is gyakorló fogorvos vagyok, szívügyem, hogy ne csak a forgalom, mint kereskedelmi szempont legyen az elsődleges, hanem egy olyan korrekt ellátást biztosítsunk a hozzánk forduló betegeknek, ami mind a mi szakmai igényeinket, mind a betegek elvárásait kielégítik.

- Ellátás a szakma szabályai szerint.
- Lehetőség szerint egy link, amely a mi oldalunkra mutat.
- A szóróanyagok elhelyezése a váróteremben.

Tehát: új betegek, bevétel növekedés, szakmai fejlődés

Ha sikerült érdeklődését felkeltenem, várom jelentkezését!

Tovább a jelentkezéshez
Információk az üzemeltetőről és a részletes üzletszabályzat

FrissLehelet.Hu © 2006 Minden jog fenntartva