újdonság magyarországon!
friss lehelet egyszerű módon

részletek a termékről »
Már Romániába is szállítunk! »
A Halitózis
A kellemetlen leheletről
Honnan tudjam?
A rossz lehelet ellenőrzése
Az első lépés
Hogyan győzhetem le?
Termékek
TetroBreath termékcsalád
Kezelések
Egyéb kiegészítő kezelések
Orvos válaszol
Fogorvos, halitózis szakértő
GYIK
Gyakran ismételt kérdések
Webáruház
Online vásárlás
Kapcsolat
Ahol elérhet bennünket
Partnerprogram
Jelentkezzen viszonteladónak
Mi az a Pick Pack Pont?
gyakran ismételt kérdések


Az ország számos városában megtalálható folyamatosan bővülű Pick Pack Pont üzletben Ön személyesen is átveheti a www.frisslehelet.hu vagy www.szajplaza.hu honlapon leadott megrendelését. A kiszállítás és az átvétel időpontjáról, valamint az átvételhez szükséges kódról e-mailben értesítjük kedves Vásárlónkat.

A Pick Pack Pontok a frekventált helyeken megtalálható Inmedio és Relay hírlapüzletek, valamint OMV és Avanti töltőállomások.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV és Volán társaságok), az Inmedio üzletek a bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétáló-, és főutcáin találhatóak, hogy megkönnyítsük Önnek a csomag átvételét. A megrendelt áru Pick Pack Pontba érkezését követő 5 munkanapon belül átvehető az üzletek nyitvatartási ideje alatt, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján.

Mikor válassza a csomagpontot?

Ha az Ön nem kíván a futárra várni, akkor mindenképpen válassza a www.frisslehelet.hu és www.szajplaza.hu új kényelmi szolgáltatását a személyes csomagátvételt a Pick Pack Pontokban.

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A csomagok Pick Pack Pontok nyitvatartási idejében akár a hét minden napján átvehetőek. Egyesíti magában a személyes átvétel kényelmét és futárszolgálat gyorsaságát.

Hogyan kérhetem a személyes átvételt?

A www.frisslehelet.hu vagy www.szajplaza.hu honlapján a megrendelés leadásakor az üzletlistából kiválaszthatja az Önhöz legközelebb eső Pick Pack Pontot. A küldeményt az áruház által küldött visszaigazoló e-mailben szereplő a rendelés azonosító számának megadásával veheti át.

Információk az üzemeltetőről és a részletes üzletszabályzat

FrissLehelet.Hu © 2006 Minden jog fenntartva.