szájszag háttér
szájszag okai logo
szájszag okai háttér
Újdonság magyarországon!
Friss lehelet egyszerű módon

Részletek a termékről »
Már Romániába is szállítunk! »
A Halitózis
A kellemetlen leheletről
Honnan tudjam?
A rossz lehelet ellenőrzése
Az első lépés
Hogyan győzhetem le?
Termékek
TheBreathCo. és Perio Therapy
Kezelések
Egyéb kiegészítő kezelések
Orvos válaszol
Fogorvos, halitózis szakértő
GYIK
Gyakran ismételt kérdések
Webáruház
Online vásárlás
Kapcsolat
Ahol elérhet bennünket
Partnerprogram
Jelentkezzen viszonteladónak
Most végre rátalált arra, amit keresett! A szájszag megelőzhető és kezelhető!Garantáltan működő megoldás a szájszag kezelésére, mindössze napi néhány perces ráfordítással, azoknak akik eddig hiába tettek meg mindent, hogy leheletük friss legyen.szájszag


Fordult már elő Önnel, hogy egy fontos találkozó előtt elbizonytalanodott? A tenyerébe lehelve próbálta megvizsgálni leheletét és az eredménytől függetlenül, végig ott motoszkált valahol legbelül, hogy vajon biztos minden rendben van-e. Merjek közelebb hajolni, merjek kezdeményezni? Ezek a gondolatok valószínűleg mindenkiben felmerülnek; teljesen természetesek, hiszen mindnyájan meg akarunk felelni az elvárásoknak és ösztönösen rettegünk a kudarctól.

Ha ezek a gondolatok gyakran kerítik hatalmukba, vagy gyanús jeleket tapasztal, amelyek arra utalnak, hogy valami nincs rendben a leheletével (elfordul a beszélgetőpartnere, ha közel hajol vagy gyakran kínálják rágóval, cukorkával), akkor ezen az oldalon megtalál minden szükséges információt ahhoz, hogy megszabaduljon a kételyektől és garantáltan egész nap friss legyen a lehelete.

A következő oldalakon megtalálja azokat az információkat, amiket keres, és amelyekhez több év tanulás és több száz beteg kezelésével szerzett tapasztalat útján jutottam.Ezeknek az információknak a birtokában egyszer és mindenkorra véget vethet azoknak a kételyeknek, amelyek a leheletével kapcsolatosak.

Akkor olvasson tovább, ha Önre igaz valamelyik állítás:

 • Biztosan tudja, hogy kellemetlen a lehelete.
 • Bizonytalan, aggódik a lehelete miatt.
 • Meg szeretné előzni a szájszag kialakulását.
 • Garantáltan mindig friss leheletet szeretne.
Mielőtt belevágnánk a részletekbe azt javasolom, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elküldhessem Önnek 6 részes, ingyenes tanulmányunkat „Szabaduljon meg a kellemetlen lehelettől” címmel.

Ebből a sorozatból megtud mindent, amire szüksége lehet a szájszaggal kapcsolatban akkor is, ha most nincs ideje végigböngészni weboldalunk teljes tartalmát.

Részletesen megtalálja benne a kellemetlen lehelet formáit, okait, a súlyosbító tényezőket és a kezelési lehetőségeket.

Hírlevél feliratkozás


Ha feliratkozott, akkor folytathatjuk.

Biztosan találkozott már Ön is azokkal az előítéletekkel, amelyek szerint a szájszag a fogmosás hiányosságával vagy esetleg valamilyen gyomorbántalommal van összefüggésben. Természetesen azoknak is lehet kellemetlen a lehelete, akik elhanyagolják fogazatuk ápolását.Ez a weboldal NEM azoknak szól, akiknek nincs igényük a megfelelő szájápolásra!
Annál inkább szól azokhoz, akik naponta többszöri fogmosás ellenére sem tudnak megszabadulni az életüket megkeserítő kellemetlen lehelettől.

Köztudott, hogy milyen megalázó, amikor valakit lenéznek, megbélyegeznek, esetleg kiközösítenek olyasmiért, amiről nem is tehet.

A halitózis, ez a szájszag tudományos neve, egy betegség, aminek többféle oka lehet és kezelést igényel.Nagyon fontos! Nem Ön tehet róla, hogy kellemetlen a lehelete!
Anélkül, hogy a részletekbe belemennék, néhány szót szóljunk a kellemetlen lehelet okairól. Ezekről tudni kell, hogy a közhiedelemmel ellentétben a leggyakrabban a szájüregben keresendőek.A tudományos kutatások szerint a kellemetlen lehelet 90%-ban szájeredetű.A szájon kívüli okok sokfélék lehetnek: anyagcsere betegségek, emésztőrendszeri elváltozások, légzőszervi megbetegedések. Ezért - annak ellenére, hogy ritkán fordulnak elő - jelentőségük igen nagy. Ha az Ön lehelete - minden előzmény nélkül - kellemetlenné válik, mindenképpen forduljon orvoshoz, hogy a szájon kívüli okokat kizárhassák.

Az esetek döntő többségében a probléma eredete, azonban, a szájban keresendő. Valójában arról van szó, hogy az egyébként a szájban normálisan is jelenlevő anaerob fehérjebontó baktériumok, valamilyen oknál fogva elszaporodnak, és a fehérjék lebontása során keletkezett kénvegyületek olyan koncentrációt érnek el, amelyet az emberi orr már kellemetlennek érzékel.A szájszagot a kiáramló levegőben levő kellemetlen szagú kénvegyületek okozzák.

Azok a tényezők, amelyek az anaerob (oxigén jelenlétét nem kedvelő) baktériumok elszaporodásának kedveznek, elősegítik a szájszag kialakulását.

Ilyenek a(z):
 • szájszárazság,
 • ínybetegségek,
 • nyelvlepedék,
 • nehezen tisztítható helyek, rossz pótlások,
 • védekezőképesség csökkenése.
A szájeredetű kellemetlen lehelet kezelésének a titka a kénvegyületek termeléséért felelős baktériumok visszaszorítása. Ma már rendelkezünk olyan készítményekkel, amelyek képesek a kellemetlen leheletet megszüntetni és egész napra friss leheletet biztosítani.


Megoldás a TheBreathCo.!


A készítmények kifejlesztője az amerikai Dr. Harold Katz, mikrobiológus és fogorvos, aki már 1990-től foglalkozik a kellemetlen lehelet gyógyításával. Kaliforniai klinikáján már több mint 20 000 beteget kezelt ezzel a problémával.

A TheBreathCo. termékek fő hatóanyaga a szabadalmaztatott eljárással stabilizált klór-dioxid, amely a szájban hármas hatást fejt ki:
 • fertőtlenítő hatása révén csökkenti a baktériumok számát,
 • oxigént leadva rontja az anaerob baktériumok életfeltételeit,
 • a már kialakult kellemetlen szagú kénvegyületeket szagtalan molekulákká oxidálja.
Amint látható, nem elfedi a kellemetlen szagokat, hanem a környezetét oxigénnel dúsítja, és ezáltal az oxigén jelenlétét nem kedvelő (anaerob) baktériumok elszaporodását gátolja, így állítva vissza az egyensúlyt. Ha ez mégsem lenne elég, a már kialakult kénvegyületeket is semlegesíti.
Ennek a termékcsaládnak a rendszeres használata a kellemetlen leheletet teljesen megszünteti. Garantáltan frissé, üdévé teszi a leheletét.

A TheBreathCo. termékek zsenialítása abban áll, hogy csökkenti a rossz leheletért felelős baktériumok számát, de nem pusztítja el az összes mikroorganizmust. Ez nagyon fontos! Sok olyan szájápolási termék létezik, amely képes a baktériumokat elpusztítani. Ezeknek a termékeknek az a legnagyobb problémájuk, hogy hosszú távon nem alkalmazhatóak, mert (1) nem az a célunk, hogy a szájat sterilen tartsuk és, mert (2) egy ilyen típusú kezelésnek káros mellékhatásai vannak.


Előnyök:

A fő hatóanyag a stabilizált klór-dioxid:
 • csökkenti a baktériumok számát, de nem pusztítja el azokat teljesen,
 • oly módon változtatja meg a szájban az életkörülményeket, hogy az oxigénkedvelő baktériumoknak kedvez, gátolva az anaerobok elszaporodását,
 • az illékony kénvegyületeket szagtalan vegyületekké oxidálja,
 • folyamatosan használható.
A fő hatóanyagon kívül tartalmaz még:
 • kétféle pirofoszfátot a fogkőképződés gátlására,
 • nátrium fluoridot és xylitolt a fogszuvasodás megelőzésére,
 • természetes mentaolajat,
 • aloe vera kivonatot.
A TheBreathCo. termékek NEM tartalmaznak:
 • nátrium-lauril-szulfátot, amit a jobb habzás érdekében tesznek a legtöbb fogkrémbe, de szárítja a szájat és felmerült a szerepe az afták létrejöttében is,
 • szaharint, amely megkérdőjelezhető hatású édesítőszer,
 • mesterséges íz- vagy színezőanyagot,
 • benzalkonium-kloridot (allergén)
A TheBreathCo. termékek kifejlesztéséhez nem végeztek állatkísérleteket.


Lehet, hogy a felsorolt előnyöket végigolvasva, felmerül Önben, hogy mindez szép, de hol van a buktató? Miért van ma még mindig annyi kellemetlen lehelettől szenvedő ember?

A helyzet az, hogy annak ellenére, hogy a világ több mint 50 országában forgalmazzák és több mint egymillió ember használja ezeket a termékeket sikerrel, a magyarországi forgalmazást csak 2006 végén kezdtük. A TheBreathCo. termékcsaládot jelenleg csak az interneten áruljuk, nem találhatóak meg az áruházakban és a gyógyszertárakban. Úgy gondolom, hogy egy ilyen készítmény eredményes használatához szükség van az internet adta részletes tájékoztatási lehetőségekre, nem elegendő egy áruházba levenni a polcról és betenni a kosárba.

Egy ilyen termék megvásárlásakor jóval többről van szó, mint egy egyszerű szájápolási készítmény beszerzéséről. Ebben az esetben Ön, aki megoldást keres a kellemetlen lehelet megelőzésére vagy leküzdésére egy olyan rendszerhez jut, aminek helyes és eredményes használatához fontosak bizonyos alapismeretek.

Néhány vélemény azoktól az ügyfeleinktől, akiknek már segítettek a TheBreathCo. készítmények:”Sokat szenvedtem a magam és mások rossz lehelete miatt Ami nagyon meglepő, van aki nem is érzi ezt a kellemetlen dolgot, de attól meg létezik.

Sajnos, nekem túlérzékeny szaglószervet adott a sors. Időnként menekülök az olyan emberek elől, akik szeretnek közel hajolva bizalmasan beszélgetni. Amit mond az érdekelne, mégis el kell rohannom a közelből. Sajnos nem bírom a szájszagát, így persze engem tart udvariatlannak.
A magam és szűkebb környezetem problémáját teljes egészében megoldották Dr. Katz termékei; kb. 6 hete használjuk, de már egy hét után érezhető volt a javulás, két hét után bárkivel képes voltam sugdolózni.Véletlenül, az Interneten való turkálás közben, akadtam ezekre a kincsekre, senki sem ajánlotta, de próba szerencse alapon megrendeltem, a hatás minden képzeletemet felülmúlta. Van olyan ismerősöm, akit már gyomor-zavarokkal – refluxal - is kezeltek, hiába. A megoldás ilyen egyszerű! Használja a megfelelő szájvizet és foggélt! További sok sikert ezen termékek feltalálóinak és forgalmazóinak!

KÖSZÖNETTEL: EGY NAGYON HÁLÁS FOGYASZTÓ!”

L. Mária, 2007. november,,Már több mint 10 éve szenvedtem attól, hogy kellemetlen a leheletem. Mikor felfedeztem az Önök honlapját azonnal megrendeltem egy Perio Therapy bevezető készletet. Nem volt mit vesztenem! Már annyi mindent kipróbáltam, úgy gondoltam Dr. Katz termékeinek is adok egy esélyt. Ma már nagyon boldog vagyok, hogy így döntöttem! Az eredmény fantasztikus, nem lehetek eléggé hálás Önöknek! Néha még most sem hiszem el, hogy tényleg megszabadultam ettől a sok éve tartó problémától!”

Sz. Angéla, 2008. június„Mióta eszemet tudom rossz volt a leheletem. Minden orvost végigjártam: gyomortükrözés, béltükrözés. Nem hittem, hogy a nyelvemmel van a baj. Nem volt nagyon lepedékes, de ezek szerint mégis elég volt ahhoz, hogy állandóan messze kelljen állnom másoktól. Ez néha lehetetlen volt. Egy hónapja használom a terméket, de már az első használat után gyökeres volt a változás. Tényleg alig hiszem el! Általában elég gyanakvó vagyok a szenzációkkal szemben, de ez igazi szenzáció.”

Ibolya, 2007. március
Nézzük mit is kell tennie ahhoz, hogy megszabaduljon a kellemetlen lehelettől A TheBreathCo. termékek csak napi néhány percet kérnek Öntől, vagyis azt, hogy az eddigi szájápolási szokásaikat a következőképpen alakítsák át.

Hogyan kell használni a TheBreathCo. termékeket, hogy 24 órán át biztosan friss maradjon a lehelete?

1. Vegyen egy fogselymet és mártsa TheBreathCo. szájvízbe, majd alaposan tisztítsa meg a fogközöket a fogselyemmel. Ez a művelet biztosítja, hogy a hatóanyag eljusson a fogközökbe.

2. Nyelvkaparó segítségével finom mozdulatokkal 4-5-ször kaparja le nyelvéről a lepedéket, mindig a nyelvgyöktől a nyelvcsúcs irányába, ügyelve arra, nehogy megsérüljön.

3. Öblítse le a nyelvkaparót, majd helyezzen rá egy kevés foggélt és dörzsölje finoman a nyelv papillái közé. Ezáltal lehetővé válik a hatóanyag eljuttatása a nyelv repedéseibe és mélyen a papillák közé. Meg kell próbálni minél hátrébb nyúlni, addig, amíg nem nagyon kellemetlen. Ezután még nem kell öblíteni, de a nyelvkaparót megtisztíthatja

4. Száraz fogkefére helyezzen foggélt és 2-3 percig alaposan dörzsölje a fogait, nyelvét és a szájüregét. Ezután a felesleget ki kell köpni, de nem szabad vízzel öblíteni.

5. Két kupaknyi szájvizet öntsön ki pohárba, és ezzel öblögessen 90 másodpercig úgy, hogy minden felületre eljusson a szájvíz. Újabb két kupaknyi mennyiséggel célszerű 90 másodpercig gargalizálni is. Ne igyon a flakonból , mert a folyadék fertőződhet. Az öblögetés után 15 percig lehetőleg ne fogyasszon ételt vagy italt.

Ok, ha érdekli Önt, beszéljünk az árról. Mennyibe kerül?

A TheBreathCo. termékek Magyarországon történő bevezetése sok millió forintba került eddig és ez így lesz a jövőben is. Mivel ezeket a termékeket mi csak forgalmazzuk, áraink kialakításánál nagy mértékben függünk az európai központ áraitól és a forint árfolyamától.

Az eredmény viszont óriási! A visszatérő vevők számának gyors növekedése és a visszajelzések azt mutatják, hogy a termékek használata tényleges megoldást jelent sokaknak. Tehát, ha TheBreathCo. szájápolási készítményt vásárol, olyan szájápolási rendszert kap kézhez, ami segít a problémái megszüntetésében vagy megelőzésében - és ez garantált! (lásd a 100%-os pénz-visszafizetési garanciánkat!)

Mit érne az Ön számára,
 • ha nyugodtan kereshetné a kapcsolatot más emberekkel,
 • ha arra koncentrálhatna, amit mondani akar és nem arra, hogy nehogy túl közel hajoljon másokhoz,
 • ha csak egyszerűen és magabiztosan dőlhetne hátra tudván, hogy Ön mindent megtett annak érdekében, hogy a fogai egészségesek és a lehelete garantáltan friss legyen.
Gondolja csak végig, eddig is mennyit költött már a szájápolásra. Az eddig használt szájápolási eszközök is mind pénzbe kerültek; a fogkrém, a szájvíz, a szájspray, a mentolos cukorka, a rágó nem vagy csak részben segítettek.

Az általunk ajánlott készítmények nem tartoznak az olcsó termékek közé, de meggyőződésem, hogy Ön nem is ilyet keres. Úgy gondolom, hogy Önnek egy hatékony, de megfizethető termékre van szüksége.

A TheBreathCo. termékek pont ezt nyújtják Önnek és a javasolt felhasználási protokoll betartása esetén sem kerülnek többe, mint napi 750 Ft.

Úgy gondolom, hogy ezek a költségek megfizethetőek és kisebbek, mint egy csomag cigaretta vagy napi két kávé ára. Mivel eddig is költött szájápolási termékekre, csak a különbség jelentkezik pluszként.

Ezek a napi költségek az egyes termékek alapáraira vannak kiszámítva, de többféle kedvezményes csomagot kínálunk, amelyek segítségével jelentős megtakarítások érhetőek el.100% garancia!

Ha még nem teljesen biztos abban, hogy azonnal ki kell próbálnia ezeket a termékeket, hadd vállaljuk át minden kockázatát: ha nem lesz teljesen elégedett a TheBreathCo. termékekkel, akkor csak küldje vissza a termékeket 30 napon belül és mi minden kérdés nélkül visszautaljuk az árát. Mi vállaljuk a kockázatot Ön helyett!
Hány céggel találkozott idáig, aki visszaadta a fogkréme árát, ha nem volt elégedett vele?

Mennyibe kerül Önnek, ha nem vásárolja meg a TheBreathCo. szájápolási rendszert?

Ezt csak Ön tudhatja, de gondolja végig:
 • Mennyit veszít havi szinten azon, ha nem elég magabiztos, ha nem tud kibontakozni megfelelően a munkahelyén vagy az emberi kapcsolatok egyéb területein?
 • Mennyibe kerül kísérletezni azokkal a készítményekkel, amelyekről később derül ki, hogy nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket és még garanciát sem vállal senki értük?
Fontos kérdés, ami ilyenkor bizonyára felmerült már Önben, hogy vajon Önnél is működik-e a TheBreathCo. rendszer?

Természetesen ezt nem tudom megmondani. Figyelembe véve, hogy a kellemetlen lehelet 90%-ban szájeredetű, és a TheBreathCo. termékek pont az ilyen esetek kezelésére és megelőzésére lettek kifejlesztve, nagy valószínűséggel Önnek is használni fognak. Ha mégsem, akkor - természetesen - alapos kivizsgálásra van szüksége.

Ne késlekedjen! Vásárolja meg most a TheBreathCo. szájápolási rendszert!

Önnek egy olyan rendszerre van szüksége, ami biztosítja a megfelelő szájápolást és a kellemes leheletet, valamint, a tudomány mai állásának megfelelően, tartalmazza mindazokat az összetevőket, amelyek elvárhatóak egy modern készítménytől.

A TheBreathCo. termékek egyenként is megvásárolhatóak, de most egy olyan bevezető készletre szeretném felhívni a figyelmét, amely ideális arra, hogy elkezdje a TheBreathCo.termékek használatát.A bevezető készlet tartalmaz egy ajándék nyelvkaparót 1150 Ft értékben!
A bevezető készlet megvásárlása esetén a szállítási költséget átvállaljuk, ami kb. 1 400,- Ft újabb megtakarítást eredményez.

A TheBreathCo. bevezető készletet, akkor ajánlom, ha meg szeretnék előzni a kellemetlen lehelet kialakulását, ha az életvitele, a munkája vagy egyszerűen az igényei miatt elengedhetetlen, hogy mindig friss legyen a lehelete.

Ugyancsak ez a csomag ajánlott akkor is, ha Ön bizonytalan a leheletét illetően vagy enyhébb szájszagtól szenved.


TetroBreath PRÉMIUM csomag

A csomag tartalma:
TheBreathCo.foggél 75 ml 5 980,- Ft
TheBreathCo. szájvíz 500 ml 6 100,- Ft
szájszag bevezető készlet

A készlet ára: 12 100,-Ft

+

Ajándék
nyelvkaparó 1 150,- Ft értékben

+

Ezt a csomagot ingyenesen postázzuk az ország egész területére


A megrendeléshez kattintson ideUi: Ha még nincs felkészülve a bevezető készlet megvásárlására, kipróbálhatja termékeinket egyenként is (8500 Ft felett a szállítási költséget átvállaljuk).

Lépjen be az áruházba!


Uii: Ugye nem felejtett el feliratkozni hirlevelünkre?

Hírlevél feliratkozásInformációk az üzemeltetőről és a részletes üzletszabályzat

A weboldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, az itt található információk felhasználása az olvasó saját felelősségére történik.
Az itt szerzett ismeretek nem helyettesítik a szakorvos véleményét, és az orvosi vizsgálatot.

FrissLehelet.Hu © 2006 Minden jog fenntartva
szájszag háttér