Újdonság Magyarországon!
Friss lehelet egyszerű módon!

Részletek a termékről »
Már Romániába is szállítunk! »
A Halitózis
A kellemetlen leheletről
Honnan tudjam?
A rossz lehelet ellenőrzése
Az első lépés
Hogyan győzhetem le?
Termékek
TheBreathCo. termékcsalád
Kezelések
Egyéb kiegészítő kezelések
Orvos válaszol
Fogorvos, halitózis szakértő
GYIK
Gyakran ismételt kérdések
Webáruház
Online vásárlás
Kapcsolat
Ahol elérhet bennünket
Partnerprogram
Jelentkezzen viszonteladónak
TheBreathCo.és Perio Therapy termékek
a kellemes leheletért
Dr. Harold Katz 1975-ben végzett fogorvosként, de rendelkezik mikrobiológusi képesítéssel is. Eddigi munkássága a kellemetlen lehelet okainak tisztázásá-ra és a megfelelő kezelési eljárás kidolgozására irányult.
1994-ben megalapította a "California Breath Clinics" nevű intézményt, ahol a fennállás óta csaknem 22.000 embert kezelt sikeresen. Kitartó munka és folyamatos tesztelés vezetett a kellemetlen lehelet elleni termékcsalád kifejlesztéséhez, amely ma már a világ több mint 57 országában kapható.

Ezen termékek hatékonysága egyedülálló, az aktív hatóanyag világszerte szabadalom alatt áll. Számtalan esetben próbálták lemásolni, de ezek a termékek csak silány utánzatok instabil vagy hatástalan hatóanyagokkal.

Dr. Katz termékei tudományos, hatásos, biztonságos és könnyen használható megoldást kínálnak a rossz leheletre.


Kezelési protokoll
hogyan is használjuk a termékeket...
1. Vegyen egy normál méretű fogselymet és mártsa teljes hosszában TheBreathCo. vagy Perio Therapy szájvízbe, majd alaposan tisztítsa meg a fogközöket a fogselyemmel. Ez a művelet biztosítja, hogy a klór-dioxid eljusson a fogközökbe.

2. Egy nyelvkaparó segítségével finom mozdulatokkal 4-5-ször kaparja le nyelvéről a lepedéket, mindig a nyelvgyöktől a nyelvcsúcs irányába, ügyelve arra, nehogy megsérüljön.

3. Öblítse le a nyelvkaparót, majd helyezzen rá egy kevés foggélt és ismételje meg 4-5ször a műveletet. Ezáltal lehetővé válik a gél eljutása a nyelv repedéseibe és mélyen a papillák közé. Meg kell próbálni minél hátrébb nyúlni, addig, amíg még nem nagyon kellemetlen. Ezt követően még nem kell öblögetni, de a nyelvkaparót már megtisztíthatja.

4. Száraz fogkefére helyezzen foggélt, és 2-3 percig alaposan dörzsölje fogait, valamint a fogakon kívül az orca belső felületét is. Ezt követően a felesleget ki kell köpni, de nem szabad vízzel kiöblíteni.

5. Két kupaknyi szájvizet öntsön ki egy pohárba, és ezzel öblögessen 90 másodpercig úgy, hogy minden felületre eljusson a szájvíz.

6. Újabb két kupaknyi mennyiséggel gargalizálni célszerű 90 másodpercig. Nem célszerű a flakonból inni, mert a folyadék fertőződhet. Az öblögetés után 15 percig lehetőleg ne fogyasszon ételt és italt.


TheBreathCo.® Foggél
 • Hatóanyaga az OXYD-8 (stabilizált ClO2)
 • Nátrium fluorid
 • Aloe Vera kivonat
 • Természetes eredetű édesítőszer Xylitol
 • Kétféle természetes ásványi pirofoszfát a lepedékképződés csökkentésére
 • Természetes mentaolaj tartalma pusztítja a baktériumokat
 • Nem tartalmaz nátrium lauril-szulfátot, amit a jobb habzás érdekében tesznek a legtöbb fogkrémbe, azonban szárítja a szájat és felmerült a szerepe az afták létrejöttében is
 • Nem tartalmaz szacharint, amely megkérdőjelezhető hatású édesítőszer
 • Mentes minden mesterséges íz- és színezőanyagtól
 • Egyedülálló mikroszkópikus gél formulája mélyen behatol a nyelv papillái közé.
TheBreathCo.® Szájvíz

A foggél után használva nagyszerűen kiegészíti annak hatását. Öblögetve és gargalizálva olyan helyekre is eljut, ahova a foggél nem tud behatolni, biztosítva így a hosszantartó, megfelelő hatást.

 • Hatóanyaga ugyancsak az OXYD-8 (stabilizált ClO2)

Nem tartalmaz alkoholt, mesterséges színezéket, vagy édesítőszert ill. a több konkurens termékben is megtalálható detergenst mint pl. TSP (Tri Sodium Phosphate).
Perio Therapy® Foggél

A Perio Therapy foggél a OXYD-8-hoz hasonló PeriO2 hatóanyagot tartalmaz koncentráltabb összetételben. A kellemetlen lehelet kiküszöbölése mellett, az ínybetegségek ellen is kiválóan véd. A PeriO2 és a cink csökkenti az ínygyulladást okozó baktériumok számát. A kétféle természetes eredetű (tetrakálium-, tetrasodium-) pirofoszfát a lepedék kialakulását gátolja. A xylitol és a nátrium fluorid a szuvasodás megelőzésében játszanak szerepet. A borsmenta olaj fertőtlenítő hatása mellett a xylitollal együtt biztosítják a készítmények kellemes ízét. A kívánt hatás gyorsabb eléréséhez célszerű a Perio Therapy szájvízzel történő egyidejű használata.
Perio Therapy® Szájvíz

A Perio Therapy a TheBreathCo. szájvíz továbbfejlesztett változata. A jól ismert PeriO2 hatóanyag mellett, tartalmaz még cinket, cink glukonát formájában. Ezek a hatóanyagok tovább erősítik a kellemetlen lehelettel szembeni hatásosságát és jótékony hatással vannak az ínybetegségekre. Nem tartalmaz alkoholt, cukrot, nátrium lauril-szulfátot.


Információk az üzemeltetőről és a részletes üzletszabályzat

FrissLehelet.Hu © 2006 Minden jog fenntartva. - Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek. Az orvosi vizsgálatot nem helyetesítik.

javascript:popupWindow('http://www.frisslehelet.hu/oscommerce/catalog/breathco-bthe-breath-fogg%C3%A9l-pi-46.html')