újdonság magyarországon!
friss lehelet egyszerű módon

részletek a termékről »
Már Romániába is szállítunk! »
A Halitózis
A kellemetlen leheletről
Honnan tudjam?
A rossz lehelet ellenőrzése
Az első lépés
Hogyan győzhetem le?
Termékek
TheBreathCo. termékcsalád
Kezelések
Egyéb kiegészítő kezelések
Orvos válaszol
Fogorvos, halitózis szakértő
GYIK
Gyakran ismételt kérdések
Webáruház
Online vásárlás
Kapcsolat
Ahol elérhet bennünket
Partnerprogram
Jelentkezzen viszonteladónak
GYIK
gyakran ismételt kérdések
Ha a baktériumok okozzák a kellemetlen leheletet, lehetséges-e csókolózás útján elkapni a betegséget?
NEM. A kénvegyületeket termelő baktériumok mindenki szájában normális körülmények között is jelen vannak. Ahhoz, hogy ezek a mikroorganizmusok kórósan elszaporodjanak, az illető szájában az életfeltételeknek jelentősen meg kell változniuk. A csókolózás semmilyen veszélyt nem jelent ebből a szempontból.

Meddig kell használni a TetroBreath készítményeket?
MINDADDIG, ameddig valamilyen módszerrel nem sikerül a szájon belüli mikrokörnyezetet oly módon megváltoztatni, hogy a baktériumok túlszaporodása ne következzék be, egy az egyészségre jellemző egyensúly alakuljon ki a szájflórában. Ez az immunrendszer erősítésével, a helyes szájápolással, a súlyosbító tényezők megszüntetésével lehetséges. Ha ez nem sikerül, a TetroBreath termékeket folyamatosan kell használni.

Örökölhető-e a rossz lehelet?
NEM – amint már többször említettük a baktériumok mindenki szájában jelen vannak, de ahhoz, hogy kórósan elszaporodjanak több feltételnek meg kell változni. Ami viszont örökölhető, az a nyelv formája, a nyelven található barázdák száma és mélysége, a papillák hossza. Ezek a tulajdonságok befolyásolhatják a rossz lehelet kialakulásának lehetőségét.

Mi okozza a fehér lepedéket a nyelven?
A nyelvlepedéket az elhalt és levált keratinizálódott hámsejtek, és az elszaporodott baktériumok összessége alkotja.

Használhatják-e a gyerekek a TetroBreath termékeket?
IGEN. Hatéves vagy annál fiatalabb gyerekek: borsónyi mennyiséget tegyen a fogkefére és ügyeljen arra, hogy gyermeke fogmosás közben minél kevesebb fogkrémet nyeljen le! Más forrásból származó fluorid bevitel esetén kérje ki fogorvosa vagy orvosa tanácsát!

Melyik TetroBreath bevezető csomagot válasszam?
A TetroBreath bevezető készletet akkor ajánljuk, ha meg szeretnék előzni a kellemetlen lehelet kialakulását, mert az életvitele, a munkája vagy egyszerűen az igényei miatt elengedhetetlen, hogy mindig friss legyen a lehelete.
Ugyancsak ez a csomag ajánlott akkor is, ha Ön bizonytalan a leheletét illetően, vagy enyhébb szájszagtól szenved.

A TetroBreath Plus bevezető készletet elsősorban akkor célszerű megvásárolnia, ha tudja, hogy kellemetlen a lehelete és már sok sikertelen próbálkozáson van túl.

Ha ínygyulladás és kellemetlen lehet is van, akkor ebben az esetben a Perio Therapy bevezető készletet ajánljuk. A legeredményesebben akkor tudja használni, ha ínygyulladása van, gyakran vérzik az ínye, illetve akkor, ha a kellemetlen lehelete ínyvérzéssel, ínygyulladással társul.

A webáruház nem elérhető, mit tegyek?
Előfordulhat, hogy a böngésző nem jeleníti meg rendesen a webáruházunkat, vagy hibaüzenetet ad. Ebben az esetben kérjük, törölje az előzményeket, ezt követően pedig frissítse az oldalt. Ha ezután sem hozza be az oldalt a böngésző, akkor kérem, értesítsen bennünket e-mailben az esetleges hibáról.
Ha ilyen helyzet áll fenn, akkor az alábbi elérhetőségeken bármikor leadhatja rendelését:
- Telefonon, a 06 88/565-002-es telefonszámon, vagy
- E-mailen, az info@frisslehelet.hu e-mail címen
Együttműködését előre is köszönjük!

A vásárlás során általam beírt termékmennyiség nem egyezik meg a rendszer által kiírt termékmennyiséggel! Mit tegyek?
Ha a kosár tartalmát meg szeretné változtatni, akkor a következőket kell tennie:
1. Törléshez jelölje be az eltávolít négyzetet.
2. A mennyiség módosításához változtassa meg a jobb oldalon található értéket.
3. A változtatások érvénybe léptetéséhez MINDEN ESETBEN nyomja meg a FRISSÍTÉS gombot.

Mik azok a Pick Pack Pontok?
Szeretne Pick Pack hozzájutni a frisslehelet.hu, vagy a szajplaza.hu weboldalon megrendelt termékeihez? A megoldást a Pick Pack Pontok nyújtják Önnek. Országosan 84 városban és 222 helyen találhatók Pick Pack Pont üzlete, melyek megkönnyítik az Önök által rendelt csomagok átvételét. Mivel ezek az üzletek hétfőtől-péntekig megadott időben nyitva tartanak, így kényelmesen ütemezheti be hétköznapjaiba, hogy melyik nap a legalkalmasabb az Ön számára csomagjának átvételére. Ezt a szolgáltatást akkor érdemes igénybe vennie, ha a kiszállítási időben nem tud otthon tartózkodni, vagy a munkája nem teszi lehetővé a munkahelyére történő szállítást. A Pick Pack Pontot a frisslehelet.hu és a szajplaza.hu új szolgáltatásai között találhatja meg. Az itt leadott megrendeléseket az Ön számára megfelelő Pick Pack Pont megjelölésével a kijelölt üzletekben veheti át. További részletekért látogassa meg a http://www.frisslehelet.hu/pickpack.html weboldalt.

Hol vannak a lakóhelyem szerinti Pick Pack pontok?
A lakóhelye szerinti Pick Pack pontok aktuális listáját (Excel fájl) a http://www.frisslehelet.hu/pickpack.html weboldalról, a lap alján lévő Pick Pack Pontok névre kattintva töltheti le.
A listát folyamatosan frissítjük, így biztos lehet abban, hogy az Ön által letöltött excel fájl az aktuális információkat tartalmazza.

Hogyan juthatok kedvezményes vásárlási lehetőségekhez?
A válasz egyszerű. Jelentkezzen fel hírlevelünkre, és folyamatos szakmai tájékoztatás mellett bizonyos időszakonként kedvezményes vásárlásra is lehetőséget biztosítunk.

Információk az üzemeltetőről és a részletes üzletszabályzat

FrissLehelet.Hu © 2006 Minden jog fenntartva.